راهنمای سفر به کردان برای یک روز آرامش و دوری از هیاهوی شهر

سفر به کردان همیشه می‌چسبد ولی بعد از خواندن راهنمای سفر به کردان، مزه دیگری دارد که همه جای کردان را بشناسید و راحت بگردید. آدم‌هایی که در شهرهای بزرگ زندگی می‌کنند، یک تجربه مشترک دارند؛ گاهی آن‌قدر از هیاهو و همهمه شهر خسته می‌شوند که فقط دلشان می‌خواهد یک گوشه دنج پیدا کنند و آرام بگیرند! کردان، گوشه دنج تهران‌نشین‌ها و کرج‌نشین‌هاست.

تکلیف افرادی که زمان مسافرت دارند، مشخص است؛ فقط باید به وب‌سایت علی‌بابا بروند و مقصد و زمان سفرشان را مشخص کنند، مابقی کارها را علی‌بابا انجام می‌دهد. البته علی‌بابا دلش نمی‌آید گروه دوم را بدون برنامه رها کند! اگر جزو گروه دوم هستید و آخر هفته زمان آزاد دارید، خواندن راهنمای سفر به کردان یکی از توصیه‌های ماست.

در این مقاله از مجله گردشگری راستین گشت از راهنمای سفر به کردان صحبت می‌کنیم و توضیح می‌دهیم که چطور می‌توانید بدون اینکه خیلی از کارهایتان فاصله بگیرید، آخر هفته آرامی را سپری کنید.

آدرس رود کردان کجاست؟
این رود از کوه کهار سرچشمه می‌گیرد و از وسط روستای کردان می‌گذرد. رود کردان موازی جاده کانال در این شهر است.
فاصله تهران تا کردان چقدر است؟
تهران تا کردان حدود ۶۵ کیلومتر فاصله دارد که می‌توان طی یک ساعت آن را طی کرد.
بهترین زمان سفر به کردان چه‌موقع است؟
این موضوع به سلیقه شما بستگی دارد اما معمولا گردشگران فصل‌های بهار و پاییز را برای سفر به این منطقه انتخاب می‌کنند.

کردان کجاست؟

کردان در ۲۵ کیلومتری کرج واقع شده است و در مسیر آزادراه کرج- قزوین است. بعد از خواندن راهنمای سفر به کردان متوجه می‌شوید بهتر است با ماشین شخصی خود بروید تا امکان رفت‌وآمد در روستا و جاهای دیدنی کردان را داشته باشید. مینی‌بوس‌ها و ون‌هایی که بین کرج و کردان رفت‌وآمد می‌کنند، برای مردم محلی هستند. مسافرت با وسایل نقلیه عمومی برای مسافران دردسرهای بسیاری دارد.

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت Ittoorg

فاصله تهران تا کردان چقدر است؟

برای درک کامل راهنمای سفر به کردان باید بدانید تهران تا کردان حدود ۶۸ کیلومتر فاصله دارد و چون مسیر آن آزادراهی است، یک ساعته می‌توانید از تهران به کردان برسید. مسافت کم یکی از علت‌هایی است که تهرانی‌ها برای آخر هفته‌های خود برنامه سفر به کردان را می‌چینند.

فاصله تهران تا کردان

عکس از: سایت Ittoorg

چطور از تهران به کردان برویم؟

برای سفر به تهران، اول باید به کرج بروید. ساده‌ترین راه برای رسیدن به کرج، اتوبان تهران- کرج است. اتوبان‌های شیخ فضل‌الله نوری، فتح، شهید همدانی و لشکری به آزادراه تهران- کرج می‌رسند یا به آن راه دارند. بعد از رسیدن به کرج باید مسیر خود را ادامه دهید و وارد آزادراه کرج- قزوین شوید.

برای راهنمای سفر به کردان باید مسیر خود را ادامه دهید و پلیس‌راه کرج- قزوین را هم رد کنید؛ ۱۶ کیلومتر بعد به پل کردان می‌رسید.

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت Ittoorg

بعد از رسیدن به پل باید به سمت راست بپیچید و وارد بلوار شهدای کردان شوید. این بلوار به داخل روستا می‌رود. با اجاره ویلا در کردان از راستین گشت به لوکیشن دقیق ویلا دسترسی خواهید داشت و می‌توانید خیلی سریع به ویلا برسید.

کردان روی گوگل مپ

آب و هوای کردان کم از آب و هوای فردوس ندارد!

در هر راهنمای سفر به کردان می‌گویند اینجا شبیه به شمالی است که کمی به تهران و کرج نزدیک‌تر شده باشد! آب و هوای این روستا در فصل بهار خنک است و اگر سرمایی هستید، بهتر است لباس گرم هم همراه داشته باشید.

بهترین کار در شب‌های بهاری کردان این است که در حیاط ویلا آتش روشن کنید، به همراه دوستان یا خانواده دور آتش جمع شوید، غذایی کبابی یا سیب‌زمینی کوره‌ای یا کلوخی درست کنید و در حین خوردن، گل بگویید و گل بشنوید! البته شاید لازم باشد یک پتوی نازک هم روی دوش بیندازید.

زیبایی های کردان

عکس از: سایت ویکی‌پدیا

– کردان و تابستان‌های خنک

جای آب‌وهوا در راهنمای سفر به کردان نباید خالی باشد. تابستان هوا گرم‌تر می‌شود، اما سفر به کردان در این فصل پناهی برای فرار از روزهای گرم تهران است. این روستا در منطقه کوهستانی قرار دارد و به همین دلیل دمای آن معمولا از ۳۰ درجه بیشتر نمی‌شود. اگر در این فصل لباس نخی بپوشید، حتی ظهرها هم احساس گرما نخواهید کرد.

در راهنمای سفر به کردان تابستان فصلی است که میوه باغ‌ها به بار نشسته و همه تفریح‌های کردان هم برقرار است، به همین دلیل بسیاری از کردان‌بازها (افرادی که زیاد به کردان می‌روند!) می‌گویند تابستان بهترین فصلی است که می‌توانید برای سفر به این منطقه انتخاب کنید.

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت ویکی‌پدیا

– آب و هوای کردان در پاییز

عکاس‌ها در راهنمای سفر به کردان پاییزش را جور دیگر دوست دارند! ما ایرانی‌ها عاشق عکاسی با برگ‌های طلایی پاییز هستیم و البته قدم زدن در میان آن‌ها و شنیدن صدایشان! پاییز کردان ترکیبی است از بافت کوچه باغ‌های سنتی و غوغای رنگ برگ‌ها. پاییز در این منطقه مرا به یاد پادکست رادیو چهرازی و صحبت‌های جمشید می‌اندازد :«پاییز کجاش دل‌گیره؟ نگاه نارنگیا رو، نگاه نارنجیا رو، به‌ زبانِ حال با انسان سخن میگه! خرمالو رو ببین. مهر، آبان، وای از آذر!» اصلا به قول جمشید:« دنیای محاسن یعنی پاییز!»

– زمستان کردان و تفریحاتش

زمستان کردان سفید پوش است؛ اگر قصد دارید زمستان پرهیجانی را تجربه کنید، باید به پیست دیزین بروید. زمستان‌های کردان آرام و بدون هیاهو است. اگر به دنبال آرامش برف هستید، باید لباس‌های گرم و بافتنی‌هایتان را در یک چمدان بریزید، زنجیر چرخ ببندید و لوکیشن کردان را روی نقشه مشخص کنید و به جاده بزنید.

جاذبه های کردان

عکس از: سایت Ittoorg

در زمستان، برف همه صداهای اطراف را جذب می‌کند و چیزی جز سکوت به گوش نمی‌رسد. این ماجراجویی در سکوت زمانی جذاب‌تر می‌شود که ویلا کرسی هم داشته باشد و یک آش رشته گرم هم نوش جان کنید.

پیش از برنامه‌ریزی برای تفریحات زمستانی در راهنمای سفر به کردان، حتما اخبار آب و هوا را چک کنید، زیرا در برخی از فصل‌های سال، جاده‌های منتهی به کردان یخ‌بندان است و امکان رفت و آمد عمومی وجود ندارد.

هر چهار فصل سال بهترین زمان برای سفر به کردان هستند، اما…

جدا از اینکه راهنمای سفر به کردان به شما چه می‌گوید، اینکه کدام فصل را برای سفر به این منطقه انتخاب می‌کنید، به سلیقه شما بستگی دارد. مثلا اگر می‌خواهید تفریحاتی چون پاراگلایدر یا سوارکاری داشته باشید، باید در فصول گرم سال برای سفر به کردان برنامه‌ریزی کنید.

اگر هم می‌خواهید برای عکاسی پاییزی یا برف‌بازی زمستانی به کردان بروید، باید در شش ماه دوم سال برای سفر به این منطقه برنامه‌ بچینید. بخاطر سردی هوا و احتمال بارش برف و باران، در زمستان و پاییز تفریحات کردان محدودتر می‌شود.

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت Iranparadise

در کردان طبیعت و تاریخ را کنار هم می‌‌بینید

دقت کرده‌اید بعضی از مناطق روستایی ایران که دیوارهای کاهگلی و خانه‌های بافت سنتی با باغ‌ها و طبیعت پیوند خورده، چقدر زیبا هستند؟ انگار دیگر این عمارت‌ها دست‌ساخته بشر نیستند و به بخشی از طبیعت تبدیل شده‌اند. جاهای دیدنی کردان در راهنمای سفر به کردان هم چنین ویژگی‌هایی دارد.

بعضی از افرادی که تاکنون به کردان نرفته‌اند، تصور می‌کنند در راهنمای سفر به کردان فقط ویلاهای لوکس و تالار و… وجود دارد، اما سال‌‌ها قبل از اینکه کردان به یک روستای تفریحی تبدیل شود، مردم در آن زندگی می‌کرده‌اند. بخشی از دیدنی های کردان تاریخی است و قدمت بسیاری دارد.

دیدنی های کردان

عکس از: سایت Ittoorg

طبق گفته خیلی از برنامه‌های راهنمای سفر به کردان حتی آثاری از قرن ششم قمری هم در این منطقه کشف شده، قرن ششم همان زمانی است که سنائی غزنوی و سهروردی زندگی کرده‌اند. در ادامه جاهای دیدنی کردان را در چند خط معرفی می‌کنیم، آنچه از توصیف آن‌ها باقی می‌ماند را هم کردان هنگام بازدید از دیدنی‌ها برایتان روایت خواهد کرد!

راهنمای سفر به کردان برای آنان که هیجان را دوست دارند

تا این بخش از مقاله بیشتر درباره آرامش گفتیم و دیدنی‌هایی که انرژی مثبت دارند، اما آدرنالین خون را بالا نمی‌برند. اگر آخر هفته را در کردان سپری می‌کنید، بد نیست کمی خود را به چالش بکشید و به سراغ تفریحات هیجان‌انگیز و ورزشکارانه بروید. بعد از اینکه کردان به عنوان یکی از جاهای دیدنی اطراف تهران شناخته شد و تعداد بازدیدکنندگان آن افزایش پیدا کرد، امکانات تفریحی مختلفی در آن راه‌اندازی شد. اکنون کردان برای همه افراد در هر سنی و با هر سلیقه‌ای سرگرم‌کننده است.

– رودخانه کردان

کردان زنده و سبز است چون آب در رگ‌های رودخانه‌اش جریان دارد و امیدوارم که این جریان مداوم باشد. به برکت وجود این رود، باغ‌های میوه روستا را آباد کرده‌اند و گردشگران تابستانی را به صرف میوه‌های خوشمزه مهمان می‌کنند. البته مهمان‌ها برای کمک به اهالی روستا باید هزینه آنچه می‌خورند را بپردازند!

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت Ittoorg

رود کردان در راهنمای سفر به کردان با نام دریاچه کردان هم شناخته می‌شود. این رود از کوه کهار که در شمال شرق کردان است سرچشمه می‌گیرد، از میانه روستا عبور می‌کند و به سمت جنوب غرب می‌رود، بعد از عبور ساوجبلاغ و نظرآباد هم به رود شور می‌رسد. این مسیر طولانی یعنی سیراب کردن میلیون‌ها درخت و گیاه و ایجاد صدها مکان مناسب برای پیک‌نیک و کمپینگ!

رودخانه کردان

عکس از: سایت Ittoorg

رودخانه کردان روی گوگل مپ

– پل بانو صحرا در راهنمای سفر به کردان

پل بانو صحرا قبلا پل بوده و الان چیزی جز دو ستون اصلی از آن باقی نمانده است. برای عبور از رودخانه یک پل جدید در کنار آن احداث شده. معماری این پل به دوران صفویه برمی‌گردد، در دوران قاجار هم مرمت شد تا دوباره مورد استفاده قرار بگیرد، اما چرخ فلک به نفع این پل نچرخید و در نهایت جریان‌های تند آب و حفاری چاه‌های غیرمجاز آن را تخریب کرد. این پل در دو کیلومتری کردان و در روستای کوچکی به همین نام قرار دارد.

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت سیری در ایران

پل بانو صحرا روی گوگل مپ

– برج مقبره یا امامزاده حسین کردان

قدمت برج مقبره به دوره سلجوقیان برمی‌گردد. زمانی که به این برج نگاه می‌کردم، خیال کردم که کلاهخود یک سرباز سلجوقی غول پیکر به زمین افتاده و به یک عمارت تبدیل شده! درباره برج مقبره دو روایت وجود دارد. روایت اول می‌گوید این عمارت یک مقبره سنتی بوده و یکی از نوادگان امام سجاد به نام امامزاده حسین در آن دفن شده است. طبق اطلاعات راهنمای سفر به کردان مردم مذهبی منطقه برای زیارت به این عمارت می‌روند. روایت دوم می‌گوید که این برج یک دژ نظامی در زمان سلجوقیان بوده و هیچوقت به عنوان مقبره استفاده نشده است.

برج مقبره یا امامزاده حسین

عکس از: سایت ویرگول

برج مقبره چه امامزاده باشد، چه یک دژ نگهبانی تاریخی، یکی از دیدنی‌هایی است که باید در راهنمای سفر به کردان به آن اشاره کرد. ترکیب معماری تاریخی با چشمه و درختان اطراف مقبره منظره زیبایی دارد که برای پیک‌نیک هم مناسب است.

برج مقبره روی گوگل مپ

راهنمای سفر به کردان برای آنان که هیجان را دوست دارند

تا این بخش از مقاله بیشتر درباره آرامش گفتیم و دیدنی‌هایی که انرژی مثبت دارند، اما آدرنالین خون را بالا نمی‌برند. اگر آخر هفته را در کردان سپری می‌کنید، بد نیست کمی خود را به چالش بکشید و به سراغ تفریحات هیجان‌انگیز و ورزشکارانه بروید. بعد از اینکه کردان به عنوان یکی از جاهای دیدنی اطراف تهران شناخته شد و تعداد بازدیدکنندگان آن افزایش پیدا کرد، امکانات تفریحی مختلفی در آن راه‌اندازی شد. اکنون کردان برای همه افراد در هر سنی و با هر سلیقه‌ای سرگرم‌کننده است.

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت Iranparadise

– دهکده تفریحی کردان یا مجموعه ورزشی ایثار

این دهکده که در همه مقالات راهنمای سفر به کردان گفته شده، بهشت ورزشکاران است و اگر به آن‌ها اجازه بدهید، دوست دارند هفته‌ها بدون اینکه از دهکده خارج شوند، همه بازی‌ها و ورزش‌های آن را امتحان کنند! این دهکده با نام دهکده آرامش کردان هم شناخته می‌شود و امکانات رفاهی و تفریحی مختلفی دارد که در ادامه آن‌ها را نام برده‌ایم.

دهکده تفریحی کردان

عکس از: سایت Melkmarket

  • ۶۵ ویلا و سوئیت در ظرفیت‌های مختلف
  • مجموعه آبی شامل استخر بزرگ و کوچک، تخته شیرجه، سونای خشک و بخار، حوضچه آب سرد و جکوزی
  • پیست دوچرخه سواری
  • سالن تیراندازی با کمان و تفنگ
  • سالن بیلیارد
  • زمین فوتبال ساحلی و زمین چمن مصنوعی
  • سالن بدنسازی
  • سالن چند منظوره سرپوشیده
  • دریاچه مصنوعی برای قایق‌سواری و ماهیگیری
  • باغ وحش (محیط دهکده به گونه‌ای ساخته شده که به زیست بوم موجوداتی که در آن نگهداری می‌شوند، شبیه باشد).
  • کافی شاپ و رستوران در سبک‌های مختلف
  • باربیکیو و امکانات پیک نیک
راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت Melkmarket

مجموعه‌های ورزشی دهکده ایثار به صورت استاندارد ساخته شده و میزبان بسیاری از مسابقات است.

دهکده تفریحی کردان روی گوگل مپ

– پاراگلایدر در کردان

در مستندی با صدای استاد پرویز بهرام شنیدم: انسان‌ از ابتدا در آرزوی پرواز بوده است! این جمله با همان صدا در ذهنم نقش بسته و با هر پروازی، در ذهنم تداعی می‌شود. انسان به دنبال دست پیدا کردن به این رویای دیرین، تجهیزات مختلفی برای پرواز اختراع کرد که بعضی از آن‌ها مثل پاراگلایدر به عنوان یک تفریح استفاده می‌شوند.

پاراگلایدر در سفر به کردان

عکس از: سایت نت‌برگ

اگر از ارتفاع نمی‌ترسید، پرواز را دوست دارید و زمانی که میان زمین و هوا معلق هستید، استرس نمی‌گیرید حتما باید پاراگلایدر را به عنوان تفریحی در راهنمای سفر به کردان امتحان کنید. پارگلایدر جزو آن دسته از تجربه‌های سفر به کردان است که می‌توانم ده صفحه درباره آن بنویسم و حس و حالش را توصیف کنم، اما تا کسی عسل نخورده باشد، نمی‌‌داند چقدر شیرین است!

– صخره نوردی در کردان

در کردان هم امکانات صخره‌نوردی مصنوعی وجود دارد و هم طبیعی. صخره نوردی نسخه پرهیجان‌تر کوهنوردی است که البته برای انجام آن باید حرفه‌ای باشید. بعضی از صخره‌های کردان شیب کاملا قائم دارند و بالا رفتن از آن‌ها بسیار خطرناک است. به همین دلیل افرادی که تجربه این کار را ندارند، معمولا به سراغ سایر تفریحات در سفر به کردان می‌روند و این کار را به حرفه‌ای‌ها می‌سپارند!

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت Ittoorg

– اسب سواری در کردان

در این راهنمای سفر به کردان خوب است بدانید باشگاه‌های سوارکاری مختلفی وجود دارد. اهمیتی ندارد که سوارکار حرفه‌ای باشید یا برای اولین بار این کار را تجربه می‌کنید، در هر حال اسب‌هایی برای سواری دادن به شما آماده هستند. حتی بسیاری از افرادی که در این منطقه ویلا دارند، خودشان اسب دارند. سوارکاری در طبیعت کردان یکی از شیرین‌ترین تجربیات سوارکارهاست.

اسب‌های باشگاه‌های سوارکاری این منطقه تربیت شده‌اند و همچنین مربیان حرفه‌ای در این باشگاه‌ها فعالیت می‌کنند. بنابراین شما می‌توانید تفریحی سوارکاری کنید و عکس بگیرید یا سوارکاری را به صورت تخصصی یاد بگیرید.

سوارکاری در طبیعت

عکس از: سایت Kartetalaee

– کوهنوردی در راهنمای سفر به کردان

دامنه کوه‌های کردان سرسبز است، اما هرچه بیشتر به سمت قله پیش بروید، پوشش گیاهی کم‌تر می‌شود و صخره‌ها بیشتر. قله‌های کردان پیوندی میان زمین و آسمان هستند. اگر کوه کهار را برای کوهنوردی انتخاب کنید، به سرچشمه رود کردان می‌رسید، ممکن است در میانه کوهنوردی جانورانی که در این کوه زندگی می‌کنند را هم ببینید. البته در راهنمای سفر به کردان باید بگویم مراقب نیش حشرات و خزنده‌ها باشید. بهتر است به همراه تورهای حرفه‌ای در کردان کوهنوردی کنید تا از مسیر درست به قله برسید.

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت تسنیم

طبیعت گردی و راهنمای سفر به کردان: هدف اصلی گردشگران

سفر به کردان برای بسیاری از گردشگران حرفه‌ای به معنی طبیعت‌گردی و اقامت شبانه در این روستاست. می‌دانید که بخشی از جاهای دیدنی کردان را طبیعت فوق‌العاده آن تشکیل می‌دهند. اگر جزو افرادی هستید که به صدای آب علاقه دارید، در کنار رودخانه کردان قدم بزنید و از طبیعت اطراف رود لذت ببرید.

به عنوان یک پیشنهاد در راهنمای سفر به کردان پاهایتان را در آب رود بگذارید و جریان آب را احساس کنید. اگر هم هوا گرم است، کمی به همسفرانتان آب بپاشید! البته قبل از این کار مطمئن شوید یک دست لباس اضافه همراه دارند.

طبیعت گردی کردان

عکس از: سایت Iranparadise

اگر سکوت و سکون را در راهنمای سفر به کردان ترجیح می‌دهید، به کوچه باغ‌های کردان سری بزنید. البته سکوت کوچه باغ‌ها مطلق نیست و به همین دلیل خسته کننده نمی‌شود. گاهی در میان سکوت صدای باد در میان شاخه‌ها را می‌شنوید که صورتتان را هم نوازش می‌کند.

گاهی هم صدای یک کلاغ تنها یا پرواز دسته‌جمعی گنجشک‌ها را خواهید شنید یا حتی صدای دارکوبی که با ریتم منظم به تنه درختان می‌کوبد. خلاصه آنکه کوچه باغ‌های کردان داستان‌های زیادی برای تعریف کردن دارند.

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت Iranparadise

سوغات کردان برای مارکوپولوها!

مارکوپولو با گردش در آسیا، سوغات مختلفی برای اروپا برد و تغییرات زیادی در صنعت و دانش و هنر اروپا پدید آمد. ما هم به دنبال یک تبلیغ تلویزیونی، از کسانی که تازه از سفر برگشته‌اند، یک سوال مشهور می‌پرسیم: چه برایمان آورده‌ای مارکو؟!

سوغاتی در سفر به کردان

عکس از: سایت تسنیم

باغ‌ها در راهنمای سفر به کردان برای شما سوغات‌های بسیاری دارند؛ میوه‌های تازه که به صورت طبیعی پرورش داده شده‌اند و در بازار محلی کردان فروخته می‌شوند. زردآلو، توت، آلبالو و گیلاس سوغات باغ‌های کردان هستند. کردان در زمان دفاع مقدس به یکی از پناهگاه‌های مهم جنگ‌زده‌ها تبدیل شده بود و بسیاری از تهرانی‌ها در زمان موشک باران به این روستا کوچ کرده بودند.

برای شناخت بهتر مردم در راهنمای سفر به کردان باید بدانید بعضی از آن‌ها در کردان باقی ماندند و صنایع مختلف را در آن راه‌اندازی کردند. نتیجه این شده که امروز با قدم زدن در خیابان‌های کردان، صنایع دستی و آثار هنری مختلفی را می‌بینید و می‌توانید آن‌ها را بخرید و به سوغات ببرید.

راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت Tahlilbazar

بعضی از مشهورترین صنایع دستی در راهنمای سفر به کردان را در ادامه نام برده‌ایم.

  • سفالگری (کوزه، گلدان، ظروف سفالی و…)
  • قالی و گلیم دست‌بافت
  • چوب‌های منبت کاری شده
  • پارچه‌های سوزن‌دوزی شده
  • آثار شیشه‌گری
  • آثار سنگ‌تراشی و مجسمه‌سازی
صنایع دستی کردان

عکس از: سایت Baniboom

پیشینه و کسب‌وکار مردم در راهنمای سفر به کردان

کردان در زمان دفاع مقدس به یکی از پناهگاه‌های مهم جنگ‌زده‌ها تبدیل شده بود و بسیاری از تهرانی‌ها در زمان موشک باران به این روستا کوچ کرده بودند. برخی از آن‌ها در کردان باقی ماندند و صنایع مختلف را در آن راه‌اندازی کردند. نتیجه این شده که امروز با قدم زدن در خیابان‌های کردان، صنایع دستی و آثار هنری مختلفی را می‌بینید و می‌توانید آن‌ها را بخرید و به سوغات ببرید.

با خواندن راهنمای سفر به کردان می‌فهمید اینجا یک مرکز اقتصادی مهم محسوب می‌شود که تولیداتش را در شهرهای بزرگ اطراف به فروش می‌رساند. در این روستا صنایع مختلفی چون آلومینیوم‌سازی، کارتن‌سازی، مرغداری و گاوداری، ریسندگی، بافندگی و قالیبافی و… فعالیت می‌کنند. باغداری و کشاورزی هم از دیگر مشاغل مهم در این منطقه است.

پیشینه کردانی ها راهنمای سفر به کردان

عکس از: سایت جاباما

بناها و ساختمان‌های قدیمی کردان

شواهد به دست آمده در راهنمای سفر به کردان نشان می‌دهد قدمت روستای کردان به قرن ششم هجری برمی‌گردد، قرن ششم زمانی بود که جنگ‌های صلیبی به راه افتاد. کردان کم‌کم به یکی از مراکز مهم نظامی و سیاسی در کرج تبدیل شد. به همین دلیل است که احتمال می‌رود برج مقبره یک دژ نظامی بوده باشد. آثار تاریخی که پیش از این معرفی کردیم، بخشی از بناهای باستانی کردان بودند.

خانه های تاریخی کردان

عکس از: سایت Caoi

راهنمای سفر به کردان پر است از ساختمان‌های قدیمی کاه‌گلی و کوچه باغ‌هایی که مثل ماشین زمان می‌توانند شما را به صد سال قبل برگردانند. تماشای این ساختمان‌ها و قدم زدن در کوچه باغ‌های کردان می‌تواند به اندازه‌ زمانی که به موسیقی محبوبتان گوش می‌دهید یا کتاب مورد علاقه‌تان را می‌خوانید و چای می‌نوشید، به شما آرامش بدهد. به همین دلیل می‌گویم سفر به کردان یک انتخاب عالی برای استراحت روحی و جسمی است.

غذاهای محلی کردان

غذاهای محلی هم بخشی از دانستنی‌های راهنمای سفر به کردان است. این غذاهای منطقه البرز در اکثر شهرها و روستاهای این منطقه سرو می‌شود و به همین دلی

منبع: علی بابا

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت