آلمان چه جاذبهای برای شما دارد؟ افراد مختلف پاسخ متفاوتی به این سوال میدهند. کسانی که تکنولوژی برایشان جذاب است، به پیشرفتهای بینظیر آلمان در زمینه صنعت و تکنولوژی اشاره میکنند. در نقطه مقابل دوستداران تاریخ به فکر این هستند که برای دیدن جاذبه های آلمان راهی این کشور شوند. البته تنها تکنولوژی و جاذبههای تاریخی و طبیعی، موجب محبوبیت آلمان برای ساکنین دیگر کشورها نشده است. بلکه آن چیزی که ویزای آلمان را به یک جواهر باارزش تبدیل کرده، عضو بودن این کشور در پیمان شینگن است. در حقیقت ویزای آلمان نهتنها مجوزی برای ورود قانونی به این کشور است، بلکه دستتان را باز میگذارد که به ۲۶ کشور اروپایی دیگر که با آلمان در پیمان شینگن عضو هستند سفر کنید.
اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین کشورهایی هستند که ویزای آلمان یا ویزای شینگن اجازه وارد شدن توریستها به آنها را میدهد.
با این گفتهها، حتما متوجه شدهاید که چرا سفارت آلمان برای دادن ویزا تا این حد سختگیرانه عمل میکند و از متقاضیان میخواهد که هدفشان از رفتن به این کشور را واضح بیان کنند. در این مقاله مجله راستین گشت، بیشتر در این باره صحبت میکنیم.
برای راهنمایی و دریافت ویزای آلمان در علیبابا با شماره ۰۲۱۴۳۹۰۰۴۳۹ تماس بگیرید
معرفی انواع ویزا آلمان
انواع ویزای آلمان بر اساس هدفهای متنوع متقاضیان از سفر به این کشور ارائهشدهاند. بسته به اینکه میخواهید به دیدار خانوادهتان در آلمان بروید یا اینکه قصدتان از سفر، کار در آلمان یا گردشگری در این کشور است، باید برای یکی از انواع ویزای آلمان را که به این منظور ارائهشده اقدام کنید. در اینجا نمونههای مختلف ویزای آلمان را معرفی کردهایم.
۱. ویزای گردشگری آلمان
گردشگرانی که یکدل نه صد دل عاشق دیدنیهای آلمان هستند و هر جور شده میخواهند جاذبههای تاریخی شگفتانگیز این کشور را تماشا کنند، نسبت به دریافت ویزای گردشگری آلمان اقدام میکنند. برای آشنایی با جاذبههای آلمان میتوانید مقالات زیر را بخوانید:
- زیباترین شهرهای آلمان
- بهترین زمان سفر به آلمان
- جذابیتهای سفر به آلمان
همانطور که گفتیم ویزای گردشگری آلمان اجازهنامهای برای ورود به ۲۶ کشور اروپایی دیگر است و در طول سفرتان میتوانید جاذبههای اروپا را هم تماشا کنید.
اگر اولین بار است که میخواهید به یک سفر گردشگری بروید، خبرهای خوبی برایتان داریم. با سفر به آلمان و چندین کشور از لیست شینگن، میتوانید تجربهای بهاندازه چندین و چند سفر گردشگری کسب کنید. چراکه در این سفر میتوانید فرهنگ آلمانیها را با دیگر کشورهای همسایهشان مقایسه کرده و با تفاوتهای جالب مردمی که در یک موقعیت جغرافیایی زندگی میکنند آشنا شوید.
یادتان باشد که…
ویزای گردشگری تنها برای ۹۰ روز اعتبار دارد و پسازآن باید هر چه سریعتر از خاک آلمان خارج شوید؛ بنابراین برنامه سفرتان را جوری تنظیم کنید که دیدنیهای آلمان مانند جنگل سیاه آلمان، قلعه هوهنزولرن، قلعه شورین، کلیسای جامع آخن و … را از دست ندهید.
۲. ویزای دیدار با خویشاوندان آلمان
اگر پدر یا مادرتان ساکن آلمان است یا خواهر و برادری دارید که در این کشور زندگی میکند، با گرفتن ویزای آلمان با دعوتنامه میتوانید به آنها ملحق شوید. این ویزا مخصوص دیدار با اعضای خانواده و بستگان درجهیک در نظر گرفتهشده است.
برای گرفتن این نوع از ویزای آلمان باید دعوتنامه ای از سوی خویشاوندانتان داشته باشید. در این دعوتنامه آدرس فرد موردنظر در آلمان ذکر میشود.
پسازاینکه دعوتنامه را به سفارت تحویل دادید، نسبت فردی که دعوتنامه را فرستاده با متقاضی ویزا بررسیشده و پس از احراز اصالت دعوتکننده در آلمان، ویزای دیدار با خویشاوندان صادر خواهد شد.
باید بدانید که…
- طبق قوانین در نظر گرفتهشده برای ویزای دیدار با خویشاوندان، کلیه خرج و مخارج شما در طول سفر بر عهده میزبان است.
- از دیگر موارد مهم این است که، برای گرفتن ویزای دیدار با بستگان و خانواده باید سن متقاضی بالای ۱۸ سال باشد. درصورتیکه سنتان از ۱۸ سال کمتر است، ارائه رضایتنامه والدین الزامی است.
- درنهایت اینکه، ویزای دیدار با خویشاوندان برای کسانی که همسرشان مقیم آلمان است هم صادر میشود.
۳. ویزای تحصیلی آلمان
دانشگاههای آلمان ازجمله مشهورترین دانشگاههای جهان هستند و همهساله متقاضیان زیادی برای تحصیل در دانشگاه فنی مونیخ، دانشگاه هایدلبرگ، دانشگاه آخن و… راهی این کشور میشوند.
علت پرطرفدار بودن تحصیل در آلمان، تنها سرشناس بودن دانشگاههای این کشور نیست. بلکه تحصیل بسیار کمهزینه و رایگان است که علاقهمندان را بهسوی این کشور پیشرفته جذب میکند.
تحصیل در آلمان شرایط خاص خودش را دارد. در ادامه پیشنیازهای دانشگاههای آلمان را برای پذیرش در هر مقطع تحصیلی آوردهایم.
تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان
تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان یک سرمایهگذاری پرسود برای آینده هر فردی است. چراکه پس از آن مسیر پیشرفت برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و گرفتن فرصتهای شغلی هموارتر خواهد بود.
کسانی که میخواهند در این مقطع در آلمان ادامه تحصیل دهند، باید گواهی ۱۲ ساله پایان تحصیلاتشان را که پیشنیاز ورود به دانشگاه است، ارائه کنند.
همچنین با توجه به اینکه دانشگاههای مطرح آلمان این مقطع را به زبان آلمانی ارائه میکنند، متقاضیان باید حداقل مدرک B1 زبان آلمانی را داشته باشند تا بتوانند در دانشگاه ثبتنام کنند.
از دیگر مواردی مهم برای تحصیل در این مقطع دارا بودن سن کمتر از ۲۱ سال است. البته درصورتیکه متقاضی سنش از ۱۸ سال کمتر باشد، باید سرپرست وی نیز موقع تحصیل در آلمان سکونت داشته باشد؛ بنابراین باید ویزای آلمان برای متقاضی و سرپرست او بهطور همزمان گرفته شود.
یادتان باشد که…
- تحصیل در مقطع کارشناسی شامل بورسیه تحصیلی نمیشود؛ بنابراین باید توانایی تامین هزینههای دانشگاه و زندگی را تا پایان تحصیلتان داشته باشید.
- کل مدت زمانی که برای این دوره تحصیلی در نظر گرفتهشده چهار سال یا هشت ترم است؛ بنابراین باید به نحوی برنامه تحصیلتان را تنظیم کنید که تا پایان مدت تعیینشده بتوانید از دانشگاه فارغالتحصیل شوید.
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان
اگر تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان را در نظر دارید، باید قبل از کاری مدرک زبان انگلیسی را آماده کنید. دانشگاههای آلمان برای این مقطع، مدرک آیلتس با نمره ۶.۵ به بالا و تافل با نمره ۹۰ به بالا را قبول میکنند.
البته دانشگاههای آلمان درسهای مقطع ارشد را به زبان آلمانی هم ارائه میکنند. درصورتیکه به این زبان مسلط باشید میتوانید با ارائه مدرک B1 یا B2 در یکی از دانشگاههای این کشور مشغول به تحصیل شوید.
برای پذیرفته شدن در مقطع ارشد شرایط دیگری هم وجود دارد. ازجمله اینکه متقاضی باید مقطع کارشناسی را با موفقیت سپری کرده باشد.
همچنین در این مقطع هم باید گواهی تمکن مالی را برای تامین هزینههای زندگی و دانشگاه به سفارت ارائه کنید. چراکه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان هم شامل بورسیه یا کمکهزینه تحصیلی نمیشود.
یادتان باشد که…
- اگرچه شرایط سنی به نظر تاثیر چندانی در پذیرش متقاضیان تحصیل در مقطع فوقلیسانس ندارد، اما دانشگاههای آلمان کسانی را برای این مقطع انتخاب میکنند که سنی کمتر از ۳۰ سال دارند.
- همچنین توجه داشته باشد که دوره فوقلیسانس یا کارشناسی ارشد، یک دوره تحصیلی دوساله است. درصورتیکه نتوانید بهموقع این دوره را به پایان برسانید، ممکن است ویزای تحصیلیتان دچار مشکل شود.
تحصیل در مقطع دکتری در آلمان
تحصیل در مقطع دکتری در آلمان نسبت به دو دوره قبلی پرطرفدارتر است. چراکه دانشجویان این دوره میتوانند برای تحصیلشان از بورسیههای فراهمشده استفاده کنند.
برای تحصیل در مقطع دکتری باید فوقلیسانس را با موفقیت سپری کرده باشید و رزومه قابل قبولی آماده کنید. ازجمله موارد مهم دیگر برای تحصیل در این مقطع، میتوان به توصیهنامههای اساتید و نامه انگیزه ادامه تحصیل اشاره کرد.
یادتان باشد که…
- دوره دکتری یک دوره سه تا پنجساله است و برای اینکه بتوانید در آن پذیرش بگیرید باید مدرک آیلتس با نمره بالای هفت یا مدرک زبان آلمانی B2 به بالا را ارائه کنید.
- دانشگاههای آلمان شرایط سنی خاصی برای پذیرش دانشجویان دکتری در نظر نگرفتهاند؛ بنابراین تمام کسانی که شرایط مناسب تحصیل در این مقطع را دارند میتوانند برای ویزای آلمان اقدام کنند.
تنها نکته باقیمانده درباره ویزای تحصیلی آلمان این است که، دانشگاههای آلمان رشتههای مختلف تحصیلی ازجمله شاخههای پزشکی را هم ارائه میکنند. با توجه به علاقهای که دارید میتوانید یکی از رشتههای موردعلاقهتان را انتخاب کرده و برای ویزای تحصیلی آلمان اقدام کنید.
۴. ویزای کار آلمان
آلمان بهعنوان سرزمین اختراع و نوآوری شناخته میشود، به همین خاطر، افراد زیادی با آرزوی استخدام شدن در شرکتهای آلمانی به دنبال ویزای این کشور هستند.
اگر میخواهید تخصصتان را گسترش دهید و در زمینه شغلیتان بهجایی برسید که همیشه آرزویش را داشتهاید، همینالان برای ویزای کار آلمان اقدام کنید. این ویزا به شما این امکان را میدهد که کار کردن در شرکتهای متعدد آلمان را امتحان کنید و درنهایت پس از حدود دو سال کار در آلمان، بلو کارت (Blue Card) یا اقامت دائم این کشور را به دست بیاورید.
البته این شرایط برای کسانی در نظر گرفتهشده که حداقل مدرک زبان B1 آلمانی را دارند، در غیر این صورت متقاضی باید نزدیک سه سال سابقه کار داشته باشد تا بتواند بلو کارت آلمان را بگیرد.
با داشتن اقامت آلمان، میتوانید حیطه کاریتان را بهکل کشورهای عضو پیمان شینگن گسترش دهید و به بالاترین درجه شغلی برسید.
شرایط گرفتن ویزای کار آلمان
برای گرفت این نوع ویزای آلمان، شرایط خاصی توسط سفارت این کشور در نظر گرفتهشده است. در ادامه به این شرایط اشارهکردهایم.
- دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل لیسانس (دارای تاییدیه ZAB)
- تسلط به زبان انگلیسی با نمره آیلتس شش به بالا یا سطح B2 زبان آلمانی
- دارا بودن سابقه کاری مرتبط به مدت حداقل دو سال
- دعوتنامه کارفرمای آلمانی
یادتان باشد که…
- با داشتن ویزای آلمان میتوانید همسر و فرزندان زیر ۱۸ سالتان را هم به آلمان ببرید. تا زمانی که شما در این کشور مشغول کار هستید، فرزندانتان میتوانند در آلمان مشغول به تحصیل شوند. البته شاغل شدن همسرتان هم بلامانع است و وی هم میتواند برای پیدا کردن کار موردعلاقهاش اقدام کند.
- قبل از اینکه قدم در راه دریافت ویزای آلمان برای کار بگذارید، باید ابتدا فرصتهای شغلی موجود در این کشور را جستجو کنید. اگر شغل شما در این لیست بود، نسبت به گرفتن ویزای کاری آلمان اقدام کنید. در غیر این صورت شانستان را برای کشورهای دیگر امتحان کنید.
۵. ویزای تجاری آلمان
آلمان وارث چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است. شنیدن همین جمله کافی است، تا صاحبان کسبوکارهای مختلف سفر آلمان را در برنامههای کاریشان قرار دهند.
شهروندان کشورهای مختلف شرایط متفاوتی برای تجارت با آلمان دارند. در حال حاضر شهروندان ۶۲ کشور نیاز به ویزای تجاری برای دادوستد با شرکتهای این کشور ندارند؛ اما شهروندان دیگر کشورها باید حتما ویزای آلمان را داشته باشند تا بتوانند وارد خاک این کشور شوند.
ایرانیها ازجمله کسانی هستند که گرفتن ویزای تجاری آلمان برایشان ضروری است؛ بنابراین اگر علاقه دارید که با شرکتهای آلمانی در ارتباط باشید، همینالان برای گرفتن ویزای این کشور اقدام کنید و فرصت را از دست ندهید.
راستی…
برای گرفتن این ویزا باید یک سری مدارک را آماده کنید. در ادامه به آنها اشارهکردهایم.
- دعوتنامه شریک تجاری در آلمان به زبان انگلیسی یا آلمانی
- مشروح جلسات تجاری (برای اقامت بیش از ۳۰ روز در آلمان)
- صورتحساب گردش مالی ششماهه شرکت تجاری
- اجازهنامه مدیر برای سفرهای کاری کارکنان
- سند نشاندهنده وجود روابط تجاری پیشین بین دو شرکت
- کپی و اصل اساسنامه شرکت تجاری
- گواهی اینکه یکی از شرکتهای تجاری میهمان یا میزبان، عهدهدار هزینههای اقامت و… متقاضی در طول سکونت در آلمان خواهد شد.
۶. ویزای ترانزیت فرودگاهی آلمان
اگر فرودگاه آلمان واسطهای برای سفرتان باشد، به این نوع ویزای آلمان نیاز خواهد داشت. ویزای ترانزیت فرودگاهی بهعنوان «ویزای نوع A» هم شناخته میشود.
این ویزا به شما اجازه میدهد که حداکثر به مدت ۱۲ ساعت در فرودگاه آلمان حضور داشته باشید و سپس از آنجا به سمت کشور دیگر پرواز کنید. اگر شرایطی پیش آماد و مجبور شدید بیشتر از ۱۲ ساعت در فرودگاه آلمان بمانید، باید با سفارت آلمان در تماس باشید تا ویزای ویزیتور یا گردشگری برایتان صادر شود.
۷. ویزای کارآموزی در آلمان
این نوع ویزای آلمان برای کسانی صادر میشود که میخواهند در یک دوره آموزشی یا کارآموزی در آلمان شرکت داشته باشند. قبل از گرفتن این ویزا باید درباره دورههای آموزشی که در آلمان برگزار میشود تحقیق کنید، سپس درصورتیکه به دوره موردنظر علاقه داشتید، ویزای کارآموزی در آلمان را بگیرید.
یادتان باشد که…
- اغلب این دورهها به زبان آلمانی ارائه میشوند و برای شرکت در آنها، باید زبان آلمانی بدانید. با تحقیق درباره دوره، متوجه خواهید شد که چه حد باید به این زبان مسلط باشید. در بعضی از این دورهها میتوانید با دانش مقدماتی زبان آلمانی شرکت کنید، در نقطه مقابل دورههایی هستند که نیاز به تسلط کامل به زبان آلمانی دارند و باید بهصورت روان آلمانی صحبت کنید.
- برای شرکت در این دورهها سن، جنسیت، مذهب و… اهمیتی ندارد. تنها علاقهمندی شما است که پیشنیاز شرکت در کارآموزی در آلمان است.
- قبل از شرکت در دوره، باید درباره اینکه آیا مبلغی به کارآموز پرداخت میشود و اینکه محل اقامت به عهده برگزارکننده دوره است یا نه، تحقیق کنید. اگر برگزارکننده هیچ هزینهای را پرداخت نکند، باید تمکن مالی برای اقامت در آلمان در طول مدت شرکت در دوره را داشته باشید.
۸. ویزای پزشکی آلمان
اگر نیاز به دریافت خدمات درمانی در آلمان دارید، باید ویزای پزشکی این کشور را بگیرید. مطابق این نوع از ویزای آلمان، متقاضی میتواند در بیمارستانهای آلمان تحت مداوا قرار بگیرید.
یادتان باشد که…
- این ویزا بهصورت سه ماه صادر میشود. اگر زمان بیشتری برای خدمات پزشکی نیاز بود، متقاضی باید نسبت به دریافت ویزای شینگن اقدام کند.
- برای اخذ ویزای درمانی آلمان، باید تمام مدارک بیمار را به همراه توصیهنامه پزشک معالج به سفارت آلمان تحویل دهید.
- برای ویزای پزشکی باید نامه پذیرش بیمارستان آلمانی که قرار است بیمار در آنجا درمان شود را هم به سفارت تحویل دهید.
- متقاضی باید گواهی تمکن مالی را برای تامین هزینههای درمان و اقامت در آلمان ارائه کند.
۹. ویزای نمایشگاهی آلمان
پیشرفته بودن آلمان منجر به برگزاری نمایشگاههای متعدد تجاری در این کشور شده است. اغلب تجار علاقهمند هستند که در این نمایشگاهها شرکت کنند و با آخرین دستاوردهای پیشرفته دنیا آشنا شوند.
برای شرکت در نمایشگاههای آلمان، باید ویزای نمایشگاهی این کشور را دریافت کنید. اگر چندین و چند بار با اهداف تجاری به محدوده شینگن سفرکردهاید، به احتمال زیاد این نوع ویزای آلمان در کمترین زمان ممکن برایتان صادر شود.
اما درصورتیکه اولین بارتان است که میخواهید در نمایشگاههای آلمان شرکت کنید، حتما قوانین ارائهشده در سایت سفارت آلمان را مطالعه کنید. سپس یک بازه زمانی مناسب برای صدور ویزا در نظر داشته باشید تا تاخیر در صدور ویزا، باعث جا ماندنتان از نمایشگاه نشود.
۱۰. ویزای آلمان برای شرکت در مسابقات ورزشی، جشنوارههای هنری و مذهبی
این ویزای آلمان برای کسانی صادر میشود که میخواهند در یک رویداد فرهنگی، مذهبی در آلمان شرکت کنند. ورزشکاران هم ازجمله دارندگان این ویزا برای حضور در آلمان هستند.
برای داشتن این ویزا، باید ثابت کنید که قرار است در یک رویداد ورزشی، فرهنگی یا مذهبی حضور داشته باشید. سفارت آلمان پس از اینکه درباره این موضوع تحقیق کرد و بهدرستی گفتههایتان پی برد، ویزای شینگن را برایتان صادر خواهد کرد.
۱۱. ویزای مهمان علمی آلمان
این نوع از ویزای آلمان برای محققانی که برای انجام مطالعه و ادامه تحقیقاتشان در آلمان حضور دارند صادر میشود.
۱۲. ویزای شینگن آلمان برای همسر
اگر با فردی آلمانیتبار ازدواجکردهاید، باید ویزای آلمان برای همسر را برای ملحق شدن به او دریافت کنید. برای داشتن این ویزا باید، مدارکی که نشان میدهند همسرتان شهروند آلمان است را به سفارت این کشور تحویل دهید. همچنین ارائه گواهی ازدواج برای صدور ویزای آلمان الزامی است.
مدارک لازم برای ویزای آلمان
حالا که درباره انواع ویزای آلمان اطلاعات کسب کردیم، وقتش رسیده که بدانیم چه مدارکی را برای گرفتن ویزا باید آماده کنیم. در ادامه لیست مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای آلمان را آوردهایم.
- تکمیل آخرین نسخه از فرم درخواست ویزا بهدرستی و در کمال صداقت
- گذرنامه بااعتبار بیشتر از سه ماه و داشتن بیشتر از دو ورق خالی
- اصل شناسنامه به همراه کپی تمام صفحات آن
- اصل کارت ملی به همراه کپی تمام صفحات آن
- گواهی پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای آقایان
- بیمه مسافرتی به ارزش حداقل ۳۰ هزار یورو
- دو قطعه عکس استاندار با پشت زمینه سفید که سه ماه اخیر گرفتهشده
- گواهی نشاندهنده تمکن مالی
- بلیط رفتوبرگشت برای سفرهای گردشگری
- مدارک رزرو هتل برای سفرهای گردشگری
- نامه بورسیه دانشگاه برای بورسیههای دکتری
- نامه پذیرش دانشگاه برای مقطع لیسانس و کارشناسی ارشد
- مدارک پزشکی برای ویزای درمانی
اگر شاغل هستید، باید این مدارک را هم ارائه کنید:
- ترجمه آخرین حکم کارگزینی
- صورتحساب گردش مالی شش ماه اخیر حسابتان
- گواهی رضایت کارفرما برای ترک شغل
- گواهی مالیات بر درآمد
اگر برای خودتان کار میکنید، باید این مدارک را هم ارائه کنید:
- یک کپی از پروانه کسبوکار
- صورتحساب گردش مالی شش ماه اخیر حسابتان
- گواهی مالیات بر درآمد
اگر دانشآموز یا دانشجو هستید، باید این مدارک را هم ارائه کنید:
- گواهی ثبتنام در مدرسه یا دانشگاه
- رضایتنامه مدرسه یا دانشگاه برای ترک تحصیل در طول مدتزمان سفر
اگر بازنشسته هستید، باید این مدارک را هم ارائه کنید:
- صورتحساب گردش مالی شش ماه اخیر حسابتان
دلایل ریجکت شدن درخواست ویزای آلمان
یادتان باشد که سفارت آلمان تمام مدارک ارائهشده توسط متقاضیان را بهدقت بررسی میکند و درصورتیکه کوچکترین ناهماهنگی در مدارک ارائهشده ببیند، درخواست ویزای آلمانتان را ریجکت یا رد خواهد کرد.
برای اینکه بتوانید بدون دردسر ویزای شینگن را دریافت کنید، باید درباره اشتباهاتی که میتواند رسیدن به آلمان را به یک رویای دستنیافتنی تبدیل کند، اطلاعات کسب کنید. بعضی از مهمترین مواردی که منجر به رد شدن درخواست ویزای آلمان از سوی سفارت میشود را در اینجا ارائه کردهایم.
- ناقص بودن اطلاعات فرم ویزا
- عدم صحت اطلاعات درجشده در فرم ویزا
- عدم ارائه بلیط برگشت در سفرهای گردشگری
- جعلی بودن آدرس هتل در سفرهای گردشگری
- عدم ارائه بیمه مسافرتی یا تمام شدن مهلت آن
- گذرنامه با اعتبار کمتر از سه ماه و خالی نبودن حداقل دو صفحه آن
- عدم ارائه صورتحساب گردش مالی ششماهه در صورت نیاز
- ارائه نکردن رضایتنامه والدین برای افراد زیر ۱۸ سال
- قدیمی بودن فرم درخواست ویزا
- ناقص بودن مدارک ارائهشده
- قدیمی بودن و غیراستاندارد بودن عکس ارائهشده
- دارا بودن سوءپیشینه کیفری
- ممنوعالخروج بودن متقاضی
وقت سفارت آلمان؛ اولین قدم برای گرفتن ویزا
پسازاینکه درباره نحوه گرفتن ویزای آلمان و انواع ویزای این کشور اطلاعات کسب کردید، باید به نحوه گرفتن وقت سفارت آلمان توجه داشته باشید. چراکه بدون داشتن وقت سفارت، مدارکی که آماده کردهاید توسط سفارت این کشور موردبررسی قرار نخواهد گرفت.
برای گرفتن وقت سفارت آلمان نیازی نیست که به سفارت این کشور مراجعه کنید و این کار بهصورت آنلاین قابل انجام است. از طریق وبسایت ویزامتریک که کارگزار وقت سفارت آلمان است میتوانید این کار را انجام دهید.
جالب است بدانید که …
- موقع رزرو وقت سفارت هیچ اثرانگشتی از شما گرفته نخواهد شد.
- این زمان برای بررسی مدارک متقاضیان است و نیازی به ارائه مدارک برای گرفتن وقت سفارت آلمان نیست.
- تنها افرادی که نیاز به خدمات درمانی دارند، میتوانند درخواست وقت فوری سفارت آلمان را داشته باشند و وقت فوری ویزای شینگن شامل حال دانشجویان، تجار و… نمیشود.
- خرید و فروش وقت سفارت آلمان غیرقانونی است و درصورتیکه افسران سفارت متوجه این موضوع شوند، ممکن است آرزوی دیدن آلمان برای همیشه به دلتان بماند.
- وقت سفارت در صورت عدم مراجعه متقاضی باطل خواهد شد. اگر نتوانستید در زمان مشخصشده در سفارت حاضرشوید، باید مجددا برای دریافت وقت سفارت آلمان اقدام کنید.
حسابوکتاب هزینه ویزای آلمان
هر متقاضی باید مبلغی را برای بررسی مدارکش به سفارت آلمان بپردازد. بسته به اینکه متقاضی چند سال سن دارد، این مبلغ متغیر خواهد بود.
یادتان باشد که سفارت آلمان برای صدور ویزا تنها پول نقد دریافت میکند؛ بنابراین اگر سفرتان تنهایی یا خانوادگی است، حتما بهاندازه کافی یورو به همراه داشته باشید. در اینجا مبلغی که برای هر رده سنی برای صدور ویزای آلمان در نظر گرفتهشده را ارائه کردهایم.
- هزینه صدور ویزا برای متقاضیان زیر شش سال رایگان است.
- هزینه صدور ویزا برای متقاضیان بین شش تا ۱۲ سال ۴۰ یورو تمام میشود.
- هزینه صدور ویزا برای متقاضیان بالای ۱۲ سال ۸۰ یورو است.
مدتزمان صدور ویزای آلمان
میدانید که، سفارت آلمان برای بررسی مدارک متقاضیان و تایید صحتوسقم آنها بازه زمانی معینی را در نظر میگیرد. با توجه به بررسیهای پیشین انجامشده توسط سفارت آلمان، از زمان ارائه مدارک تا صدور ویزا بین ۱۰ تا ۲۶ روز زمان میبرد.
حتما به این موضوع توجه کرده و مدت اعتبار پاسپورت، بیمه مسافرتی، رزرو هتل و…را به نحوی تنظیم کنید که در فرایند دریافت ویزای آلمان دچار مشکل نشوید.
آدرس سفارت آلمان
پساز دریافت وقت سفارت و تکمیل مدارک، باید در بازه زمانی تعیینشده به سفارت آلمان مراجعه کنید. سفارت آلمان در تهران، خیابان فردوسی پلاک ۳۲۴-۳۲۰ قرار دارد.
آدرس سفارت آلمان در گوگل مپ:
منبع: علی بابا