حتماً بارها شده که برای سفر کاری یا شرکت در همایش شهرهای مختلف سفرهای کوتاه داشتهاید اما از آنجایی که باید زمان خود را به کار و مأموریت بگذرانید و مدام از این جلسه به آن نشست بروید، فرصتی برای گشت و گذار در شهر برایتان باقی نمیماند. ولی اگر برخی نکات و ترفندها را به کار ببرید، شاید زمانی پیدا کنید تا از یک سفر کوتاه، خاطرات شیرینی برایتان باقی بماند. برخی از این نکات را با هم مرور میکنیم:
۱- جزئیات کلیدی مانند شماره پرواز، شماره بلیط، نشانی هتل و اطلاعاتی از این دست را که ممکن است وقتتان را تلف کند، در یک مجموعهی محفوظ ثبت کنید. همین زمانهای کوچک در کنار هم چارهسازند.
۲- زمانی که در حال انتخاب بلیط اینترنتی هواپیما هستید، اگر در مقصد چند فرودگاه وجود دارد، فرودگاهی را انتخاب کنید که به شهر و اماکن تفریحی نزدیکتر باشد.
بیشتر بخوانید: با «جتلگ» یا پرواززدگی چهکار کنیم؟
۳- اگر انتخاب بلیط رفت و برگشت با خودتان است، هنگام خرید آنلاین بلیط، برای رفت اولین پرواز ممکن و برای بازگشت، آخرینش را انتخاب کنید.
۴- پیش از سفر، یک نقشه تهیه کنید سپس با یک خودکار قرمز، مراکز تفریحی، گردشگری و دیدنی مقصد را روی آن مشخص کنید. رستورانها، کافیشاپها و فروشگاهها را هم با یک رنگ دیگر برجسته کنید. به این ترتیب الویتهایتان تعیین شده و در اولین فرصتی که پیش بیاید، زمانی را برای پیدا کردن محل تفریح هدر نخواهید داد. حتی اگر پیش از سفر برای این کار هم زمان ندارید، میتوانید در طول سفر (در هواپیما، قطار و…) نقشه را مطالعه کنید.
۵- تا جایی که میتوانید یاد بگیرید کارهایتان را چه در مبدأ و چه در مقصد، به طور آنلاین انجام دهید، به این ترتیب زمان کمتری را از دست خواهید داد.
۶- اگر با خود بار زیادی به همراه ببرید، در فرودگاه مقصد باید زمانی را صرف کنید تا بار به دستتان برسد، در صورتی که اگر یک چمدان جمع و جور با خود داخل هواپیما ببرید، این زمان را نیز ذخیره کردهاید.
۷- حواستان به موقعیت مکانی هتلتان باشد. در سایتهای آنلاین رزرو هتل، به این نیازتان پاسخ داده شده است. در این سایتها میتوانید موقعیت مکانی هتل و اماکن نزدیکش را ببینید. هر چه هتل به اماکن دیدنی و تفریحی نزدیکتر باشد، راحتتر و در زمان کمتری میتوانید سری به آنها بزنید.
۸- از غذا خوردن در هتل صرف نظر کنید. اگر مجبور نیستید وعدههای غذایی را در محافل کاری بگذرانید، سعی کنید برای غذا به رستورانهای محلی بروید تا تجربههای جدیدی به دست بیاورید.
بیشتر بخوانید: ۱۰ دغدغهی اصلی سفرهای کاری
۹- سعی کنید پیش از سفر اطلاعات جانبی دیگری نیز دربارهی مقصد بیابید؛ مثلاً کسب اطلاع کنید که سریعترین وسایل حمل و نقل بین مکانهای مختلف چیست. گاهی ممکن است تاکسی سریعتر از اتوبوس یا مترو بهتر از هر دوی آنها باشد.
۱۰- شاید نتوانید به خیلی از مکانهای تفریحی و گردشگری بروید، اما در زمانهای بین کارها و نشستها شاید بتوانید در اطرافشان کمی پیادهروی کنید. برای انتخاب میان آنها هم به علاقه خودتان توجه کنید؛ مثلاً اگر علاقهمند به اماکن تاریخی هستید، بازدید از یک ساختمان قدیمی را نسبت به یک پارک طبیعی در الویت قرار دهید.
احتمالاً شما نیز چنین شرایط یا موارد مشابهی را در سفرهایتان تجربه کرده اید، شاید هم موردی باشد که در میان ۱۰ نکتهی بالا قرار نگرفته است، پس دست به کار شوید و هر چه به نظرتان مفید است با ما در بخش نظرها در میان بگذارید تا سایر خوانندگان مجلهی گردشگری راستین گشت هم از آنها استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:
بدون دانستن این ریزهکاریها به سفر خارجی نروید
با این ۲۰ نکته نمرهی ۲۰ بگیرید
تناسب اندام، گمشدهی سفرهای کاری
منبع: علی بابا