استانبول شهری است سرشار از فرهنگ و تاریخ که از آن بهعنوان قلب و روح ترکیه یاد میکنند و همیشه یکی از بزرگترین و توریستیترین شهرهای جهان بوده است. به همین خاطر است که جاهای دیدنی استانبول فراوانند و معرفی همه آنها در این متن تقریبا نشدنی است. اما تا جایی که میتوانیم به محبوبترین و معروفترین آنها اشاره میکنیم.
اگر میخواهید با معروفترین و معرکهترین مکانهای دیدنی استانبول آشنا شوید و در سفر تفریحی خود هیچ یک از آنها را از قلم نیندازید، بهتر است همه جای آن را بشناسید. پس با ما همسفر شوید تا علاوه بر معرفی کامل جاذبه های گردشگری استانبول، تصاویر زیبا و با کیفیتی را بههمراه آدرس دقیق آن ها در اختیارتان قرار دهیم.
همچنین میتوانید این مقالات را هم بخوانید:
- دانستنیهای سفر به استانبول
- هزینههای سفر به استانبول
حالا وقت آن رسیده با جاهای دیدنی استانبول آشنا شویم.
- تور استانبول
- بلیط استانبول
- رزرو هتل استانبول
جاهای دیدنی استانبول برای گشتی در تاریخ
تفاوتی ندارد یک قلعه تاریخی باشد یا یک کاخ چندصدساله! برای هرکسی که عاشق تاریخ باشد، جاهای تاریخی استانبول جذابیت دیگری دارند. در این بخش از جاذبههای تاریخی این شهر هفتادرنگ میگویم.
۱- کاخ توپکاپی استانبول (Topkapi) سفری در دل تاریخ
اگر عاشق تاریخ و تمدن هستید، بازدید از کاخ توپکایی شما را حسابی به وجد می آورد. همان طور که گفتیم مراکز دیدنی استانبول بسیار زیاد است. کاخ یا قصر توپکاپی هم یکی از محبوبترین و بزرگترین آنها در بین سایر جاهای دیدنی استانبول به شمار میرود.
این کاخ توسط سلطان محمد دوم در سال ۱۴۷۸ بنا شده و از قرن ۱۵ تا ۱۹ میلادی، امپراتوری عثمانی از آن بهعنوان مرکز سیاسی خود استفاده میکرده است. در واقع کاخ توپکاپی در سال ۱۹۲۴ بهدستور آتاتورک بهعنوان موزهای برای بازدید همه آزاد شد. این کاخ بخشهای فراوان و دیدنی دارد که هریک از این بخشها در زمان خود کاربریهای مختلفی داشته است و تاریخ گویای داستانهای فراوانی برای آنهاست.
بخشهای جذاب و دیدنی این کاخ از جاهای دیدنی استانبول آنقدر زیاد و متنوع است که نمیتوانید همه آن را در یک بازدید یک یا دوساعته ببینید و حداقل نصف روز وقت لازم دارید. اگر به کاخهای استانبول علاقه دارید، مقاله همه چیز درباره کاخ های استانبول را بخوانید.
آدرس کاخ توپکاپی استانبول
تصاویری از بخشهای مختلف کاخ توپکاپی از جاهای دیدنی استانبول در زیر آورده شده است، اما دیدن تصاویر این کاخ در برابر بازدید آن از نزدیک، مانند قطرهای در برابر دریاست. این کاخ در محله سلطان محمد، در ۵ دقیقهای مسجد ایاصوفیه و در نزدیکی امینونو (Eminonu) واقع شده است. این کاخ همهروزه به جز صبحهای تعطیلات مذهبی برای بازدید همه باز است.
لوکیشن کاخ توپکاپی استانبول در گوگل مپ
۲- برج گالاتا استانبول (Galata Tower) لذت تماشای غروب آفتاب
برج گالاتا که یکی از جاهای دیدنی استانبول است؛ حدود هفتصد سال پیش (۱۳۸۴ میلادی) و با هدف نظارت بر کشتیها و شناسایی کشتیهای متجاوزان و دشمنان بنا شد. اما بعدها تغییر کاربری داد و بهعنوان زندان از آن استفاده شد. بعدها کاربری دیدهبانی پیدا کرد و در تمام این زمانها تعمیر و بازسازی شد.
برج گالاتا از مکان های دیدنی استانبول یک نماد برای شهر استانبول محسوب میشود و در ارتفاع ۶۷متری شهر را زیر پا دارد. بالا رفتن از برج گالاتا و تماشای شهر زیبای استانبول و جزیره فوقالعاده دیدنی پاریمآدا، لذتی بینظیر و وصفنشدنی را برای هر توریست و گردشگری در این شهر فراهم خواهد کرد.
شاید برایتان جالب باشد اگر دلیل مخروطیبودن سقف این برج را بدانید. گالاتای ۹ طبقه در طول تاریخ حوادث و اتفاقات بسیاری به خود دیده است. در قرنهای ۱۸ و ۱۹ میلادی دو بار با آتشسوزی مهیبی مواجه شده و بارها طوفان و بادهای شدید به سقف آن آسیب رسانده است.
مخروطیبودن سقف آن دقیقا به همین دلیل است. تماشای غروب آفتاب بر بالای این برج نیز آن را به رمانتیکترین مکان در میان سایر جاهای دیدنی استانبول تبدیل کرده است. بر بالای این برج رستورانی احداث شده که بهترین غذاهای ترکی در آن سرو میشود و لذت بازدید از آن را برای علاقهمندان دوچندان میکند. این بنا تا سال ۱۷۴۹ بلندترین ساختمان استانبول بوده است.
درباره فضای داخلی و چگونگی رفتن به طبقات بالای این برج باید گفت، در طبقه همکف آن پلههایی مارپیچ و هیجانانگیز وجود دارند و هیجان بازدید از این مکان را برای گردشگران چندبرابر میکند. همچنین برای راحتی کسانی که توانایی بالارفتن از پلهها را ندارند، دو آسانسور در برج تعبیه شده است که البته این آسانسورها بازدیدکنندگان را تا طبقه هفتم یاری خواهد کرد و دو طبقه نهایی برج را باید با پله طی کرد.
شنیدن صدای مرغاندریایی بر فراز برج گالاتا تجربهای است که تا زمانی که به این منطقه از جاهای دیدنی استانبول ترکیه سفر نکنید و لذت آن را از نزدیک نچشید، نمیتوانید آن را درک کنید. بهترین زمان نیز در طول روز ساعات نزدیک غروب آفتاب برای رفتن به برج گالاتای استانبول است. البته چون بیشتر افراد از این موضوع آگاهی دارند، در این زمان تعداد افراد بازدیدکننده زیاد و معمولاً پرازدحام است.
آدرس برج گالاتای استانبول
این برج جذاب و دیدنی که یکی از خاصترین جاذبه های گردشگری استانبول است، در محله بیاوغلوی استانبول واقع شده است. این محله هم بهخودیخود یک جاذبه توریستی در کنار سایر جاهای دیدنی استانبول محسوب میشود. برای رفتن به برج، امکانات حمل و نقل آسانی چون مترو نیز در نظر گرفته شده که با هدف تسهیل و آسایش هرچه بیشتر بازدیدکنندگان از این بنای تاریخی فراهم شده است.
لوکیشن برج گالاتای روی گوگل مپ
۳- آبانبار باسیلیکا (Basilica Cistern) از شگفتانگیزترین جاهای دیدنی استانبول
این اثر تاریخی و دیدنی از دیدنی های استانبول یکی از عجایب تکنولوژی در زمان خود بوده است و یکی از شگفتیهای استانبول است. وجه تسمیه آب انبار باسیلیکا به این اسم، به این دلیل است که در محل آن قبلاً باسیلیکا یا کلیسایی کهن وجود داشته است. البته این آب انبار در بین مردم ترکیه به اسم «یره باتان سیسترن» معروف است که بهسبب وجود ستونهای مرمری فراوان در زیرزمین و معماری این چنینی آن نام گرفته است.
آب انبار باسیلیکا از جاهای دیدنی استانبول ترکیه در قرن ششم و به دستور امپراتور روم ساخته شده و از همان زمان تأمینکننده آب ساکنان استانبول بوده است. توانایی این آب انبار در ذخیره آب ۸/۲ میلیون فوت مکعب است. از عجیب و هیجانیبودن این بنا همین بس که از آن در فیلمبرداری صحنهای از فیلم جیمز باند استفاده شده است. برای رفتن به این آب انبار بایستی ۵۲ پله به زیرزمین بروید و آب انباری با طول ۱۴۰متر و عرض ۷۰متر با ۳۳۶ ستون بزرگ به ارتفاع ۹متر را مشاهده کنید.
آدرس آبانبار باسیلیکای استانبول
آب انبار باسیلیکا در ۱/۱کیلومتری مسجد ایاصوفیه واقع شده و آدرس دقیق آن به این شرح است: استانبول، منطقه فاتح، محله علمدار، خیابان یرباتان، پلاک ۳/۱، باسیلیکا سیسترن. وسایل حملونقل عمومی برای رفتن به این آبانبار تماشایی همواره فراهم است و همه روزه این مکان دیدنی برای استقبال از علاقهمندان آماده پذیرش گردشگران است.
لوکیشن آب انبار باسیلیکای روی گوگل مپ
۴- کلیسای چورا (Chora Church) از جاهای دیدنی استانبول
یکی از مهمترین مراکز و جاهای دیدنی استانبول که از نظر توریستی نسبت به سایر جاذبههای گردشگری به این شهر زیاد توجه نشده است، کلیسای چورای استانبول است. این کلیسا در ابتدا بهعنوان کلیسای بیزانسی احداث شده، سپس به مسجد تبدیل شده و هم اکنون هم بهعنوان موزه استفاده میشود.
این کلیسا از جاهای دیدنی استانبول ترکیه بهلحاظ معماری، کاشی و موزاییکهای بهکاررفته با نقاشیهای زندگی حضرت عیسی و مریم مقدس بسیار زیبا در ساخت آن، ارزش رفتن و بازدید را دارد. چون بازدید از طراحی و سبک هنری بیزانس هم لذت خاص خودش را دارد.
آدرس کلیسای چورای استانبول
کلیسای چورا در حدود ۳ مایلی منطقه شمال غربی سلطان احمد واقع شده است. این کلیسا در تمام روزهای هفته به استثنای چهارشنبهها از ساعت ۹ صبح الی ۷ عصر پذیرای بازدیدکنندگان علاقه مند به تاریخ و تمدن ترکیه است.
لوکیشن کلیسای چورای استانبول روی گوگل مپ
۵- میدان هیپودروم یا میدان اسبدوانی (Hippodrome) استانبول
میدان هیپودروم یا میدان اسبدوانی استانبول از دیگر مراکز و جاهای دیدنی استانبول است که در زمان امپراطوری روم به وجود آمده و بزرگترین میدان اسب سواری جهان شده است. این میدان در منطقه سلطان احمد که از قدیمیترین مناطق استانبول است قرار دارد و به همین سبب به میدان سلطان احمد مشهور شده است.
در زمانهای قدیم مسابقات هیجانانگیزی مانند اسب سواری و ارابهرانی برگزار میشده که از پرطرفدارترین مسابقات ورزشی در زمان یونان قدیم بوده است. این میدان همچنین میزبان و محل برگزاری مراسمهایی مانند مراسمات رسمی دربار، رژه و تاجگذاری هم بوده است و به همین خاطر است که آن را مرکز ورزشی و همچنین اجتماعی امپراطوری بیزانس و یکی از جذابترین جاهای دیدنی استانبول ترکیه به حساب میآوردند.
در مرکز میدان اسب دوانی از جاهای دیدنی استانبول سنگ یادبودی قرار گرفته که به سنگ یادبود تئودوسیوس معروف است. جنس این سنگ از گرانیت صورتی و کندهکاری شده در مصر است که بعدها به دستور تئودوسیوس کبیر از مصر به استانبول (قسطنطنیه قدیم) منتقل شده است. روی سکوی زیرین سنگ یادبود کندهکاریهایی از تصاویر تئودوسیوس، همسر، پسران و سایر مقامات دولتی و سلطنتی وجود دارد که در حال تماشای یکی از مسابقات ارابهرانی هستند.
در نزدیکی این مکان از مکانهای دیدنی استانبول آلاچیق زیبایی نیز قرار دارد که به آبنمای قیصر ویلهلم معروف است. وجه تسمیه این آبنما به این خاطر است که آن را قیصر ویلهلم که امپراطور آلمانی بود، بهنشانه دوستی به سلطان عبدالحمید دوم و مردمانش تقدیم کرده است.
آدرس میدان اسبدوانی استانبول
ازآنجاییکه مسجد سلطان احمد (مسجد آبی)، مسجد ایاصوفیه و باستانشناسی استانبول، آبانبار باسیلیکا، بازار بزرگ و پارکهای گلخانه و سلطان احمد همگی در جوار هم و نزدیک به میدان اسبدوانی استانبول در منطقه فاتح است، اگر قصد رفتن به یکی از این جاهای دیدنی استانبول را داشته باشید، میتوانید از سایر جاذبه های دیدنی استانبول واقع در حوالی آن نیز بهرهمند شوید.
به دلیل همجواری این اماکن که توریستهای زیادی دارد، سرویس حملونقل عمومی در همه حال برای رفتن به این منطقه وجود دارد که برای گردشگران و مسافرین زیادی در دسترس و قابل استفاده است.
لوکیشن میدان اسب دوانی استانبول روی گوگل مپ
۶- کاخ دولما باغچه (Dolmabahce Palace) میراث دوره عثمانی
کاخ دلما باغچه با نمای بسیار باشکوه و خیرهکنندهای که دارد بهجرئت میتوان گفت در میان تمام جاهای دیدنی استانبول ترکیه منحصربهفرد است. این جاذبه از جاذبه های استانبول کاخی نمایشی ۶۰۰ساله به جامانده از دوران حکمرانی سلسله عثمانی است؛ چرا که محل زندگی شش پادشاه آخر این سلسله بوده است.
کاخ باشکوه دلما باغچه از جاهای دیدنی استانبول ۴۴ تالار، ۲۸۵ اتاق، ۶۸ سرویس بهداشتی دارد. برای تزیین سقف آن ورقههایی از جنس طلا بالغ بر ۱۴تن طلا بهکاررفته و ۱۳۱ فرش دستباف ابریشمی کف کاخ را پوشانده است. بزرگترین لوستر جهان که آن را ملکه ویکتوریای انگلیس به این کاخ اهدا کرده است، در این کاخ زیبا خودنمایی میکند.
این لوستر بلورین ۷۵۰ حباب و ۴تن وزن دارد. علاوهبر این کادوی بی نظیر ملکه ویکتوریا به کاخ دلما باغچه، پادشاه تزار روسیه نیز فرشهایی از جنس پوست خرس به آن اهدا کرده و سایر افراد بنام و رهبران دنیا نیز کادوهای گران قیمتی را به این کاخ هدیه کردهاند. تمام این وسیلهها و تزیینات لوکس و با ارزش برای تکمیل زیباییهای کاخ دلما باغچه با هم یکپارچه شده و یکی از زیباترین جاهای دیدنی استانبول را به وجود آورده است.
نکته جالب دیگر درباره این بنای تاریخی از مکان های دیدنی استانبول این است که اتاق و تختی که آتاتورک (مؤسس دولت جدید و جمهوری ترکیه) در آن درگذشت، در این کاخ قرار دارد. آتاتورک با وجود اتاقهای مجلل و متنوع این کاخ یکی از سادهترینهای آن را برای خود انتخاب کرده بود و این انتخاب او توجه افراد بسیاری را در بازدید از این کاخ باشکوه به خود جلب میکند.
آدرس کاخ دولما باغچه
آدرس کاخ دلما باغچه: استانبول، بشیکتاش، خیابان دلما باغچه است و این کاخ بجز روزهای دوشنبه و پنجشنبه پذیرای علاقهمندان و بازدیدکنندگان خواهد بود.
لوکیشن کاخ دولما باغچه روی گوگل مپ
۷- قلعه یدیکوله استانبول، قلعه هفت برج (Yedikule Fortress)
«اگر فقط برای بازدید قلعه هفت برج یا همان یدیکوله که جاذبه های استانبول است هم بار سفر به استانبول را ببندید، ماجراجویی ارزشمندی را پشتسر خواهید گذاشت.» این جمله را نه یک مورخ و نه یک جهانگرد، بلکه شخص «من» با صراحت و شجاعت نوشتم. اصلا از نظر سحرآمیزی و داستانهای تاریخی، قلعه یدیکوله یکطرف و بقیه جاهای دیدنی استانبول در طرف دیگر قرار میگیرند.
قلعه یدیکوله درواقع یک شروع خیلی خیلی قدیمی مربوط به سال ۳۹۰ میلادی دارد. زمانی که یکی از امپراتوران رومی، دستور ساخت یک قوس بدون دیوار را داد و اسمش را قوس پیروزی گذاشت تا بعد از هر جنگ، با افتخار از این دروازه به سرزمینش یعنی قسطنطنیه برگردد. بعد از آن کمکم دیوارهای مرزی اطراف شهر کشیده شدند و این قوس یا همان دروازه طلایی بخشی از ورودی قسطنطنیه شد.
بماند که بعد از آخرین پیروزی در جنگ صلیبی چهارم، آنقدر شکست نصیب حکومت شد که بهنوعی در دروازه پیروزی را گل گرفتند و آن را جزیی از استحکامات دفاعی درآوردند.
بعد از مدتی دیگر این بنا نه یک دروازه بلکه یک قلعه با چند برج بود که کارهای رصد را در آن انجام میدادند و از همه مهمتر، محل نگهداری زندانیها و اعدام آنها بود. بعد از این که سلطان محمد فاتح، شهر را به تصرف خودش درآورد، این قلعه از جاهای دیدنی استانبول ترکیه را با ساخت چند برج دیگر کامل و به قلعه هفت برج تبدیل کرد. از آن زمان به بعد قلعه هفت برج با حفظ سمت زندان و محل اعدام، انبار غلات و مهمات و تا مدتی خزانه نگهداری از اسناد هم بود.
فقط خدا میداند در برجهایی مثل برج کتیبهها چه بر سر زندانیان آمدهاست. روی درودیوار زندان دستخط افراد زندانی هنوز به چشم میخورد. بعضیها میگویند این سیاهچالها نفرین شده است.
شاید اگر توجهتان را از صدای دریای مرمره دور و به سکوت دیوارهای برجهای دو طرف دروازه طلایی، برج کتیبهها و برج مرمر دقت کنید، صدای نالههای زندانیان سیاسی و مذهبی را بشنوید که در اعماق سیاهی گم میشوند. صدای مسلمانان، اروپاییها و پادشاهانی که هر کدام بهنحوی سر از این قلعه ترسناک درآوردند و هیچوقت از این فضای وحشتناک بیرون نیامدند.
راههای زیادی برای رسیدن به یدیکوله از جاهای دیدنی استانبول وجود دارد. مثلا میتوانید با اوبوس از میدان تکسیم به یدیکوله بروید. یا با متروی خط مرمره به ایستگاه کازلیمچه و از آن جا با کمی پیادهروی به یدیکوله برسید. راه دیگر این است که قطار بهسمت ایستگاه سیرکچی را سوار شوید و در این ایستگاه بهسمت ایستگاه هالکالی خط عوض کنید.
قلعه یدیکوله بهغیراز دوشنبهها، بقیه ایام هفته از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر برای بازدید، باز است.
آدرس قلعه یدیکوله استانبول
همان طور که گفتیم قلعه یدیکوله از مکان های گردشگری استانبول همهروزه از ساعت ۹ صبح الی ۶ بعدازظهر برای بازدید گردشگران و علاقهمندان باز است.
علیرغم اینکه قیمت ورودی این قلعه بر خلاف اکثر جاهای دیدنی استانبول مبلغ زیادی نیست، اما این نکته را به یاد داشته باشید که متصدی قلعه از توریستها و گردشگرانی که دوربین عکاسی همراه خود داشته باشند، مبلغی اضافی میگیرد.
- تور استانبول ارزان
- تور لحظه آخری استانبول
- تور استانبول ۴ شب و۵ روز
- تور استانبول ۷ شب و۸ روز
- تور زمینی استانبول
- تور استانبول نوروز
۸- حمام خرم سلطان از جاهای تاریخی استانبول
شاید ترکیه به مساجد زیبای تاریخی و مالهای بزرگش معروف باشد اما بهنظرم تجربه حمام ترکی از جاذبه های استانبول از همه اینها جالبتر است. اصلا این که یک کشور حمامهای مخصوص و معروف داشته باشد خیلی جلب توجه میکند. حمام خرم سلطان هم یکی از همین حمامهای معروف است که نزدیک جاهای دیدنی مشهور استانبول یعنی دقیقا کنار ایاصوفیه و حوالی مسجد سلطان احمد قرار دارد.
تاریخ تولد این حمام به قرن ۱۶ و دوران سلطان سلیمان عثمانی برمیگردد. یکی از همسران سلیمان به نام خرم سلطان دستور داد تا کنار مساجد و در اماکن عمومی برای مردم حمام بسازند. این حمام باشکوه و بسیار زیبا که حتی از معماری امپراتوری روم هم الگو گرفته، یادگار همان دستور است.
حمام خرم سلطان بخشهای مختلفی ازجمله اتاقهای آب گرم و سرد و فواره و آبنما دارد. ساختمان حمام در زمینی به مساحت حدودا ۳ هکتار و بهصورت قرینه بنا شده است. اگر بعد از گشتوگذار در فروشگاهها و جاهای دیدنی استانبول دنبال یک حمام درجه یک از سنگهای مرمر بودید، حتما به حمام خرم سلطان سر بزنید.
این حمام هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب به روی همه مردم باز است. البته برای استفاده از خدمات مختلف مثل ماساژ باید علاوه بر ورودی، هزینه جداگانه بپردازید. برای رفتن به حمام هم با وسیله نقلیه عمومی یا تاکسی، خودتان را به مرکز شهر و محله سلطان احمد برسانید.
۹- کاخ بیلربیی از جاهای دیدنی استانبول
کاخ بیلبریی از جاهای دیدنی ترکیه استانبول را بهعنوان مژده برای عاشقان مراسم جهازبرون، معرفی میکنم. چون تزیینات و لوازم داخلی کاخ بیربیی به حدی چشمگیر و زیباست که خیلی از مردم برای تماشای آن، به کاخ میروند.
گلهای مگنولیا، گلدانها و چینیهای عتیقه گرانقیمت، لوسترها و ساعتهای فرانسوی، کنسول و میزهای خیرهکننده، همگی واقعا حیرتآور و حسادتبرانگیز است. بیرون کاخ هم میتوانید از تماشای کیسوکهای دریایی، پلکان پشت باغ و تونل قدیمی آن، آلاچیقها، مجسمهها، اصطبل سلطنتی و گلهای مگنولیای این کاخ که از مکان های گردشگری استانبول است هم لذت ببرید.
مهمانان مشهور زیادی هم در طول تاریخ پا در این قصر گذاشتهاند. شاهزاده اسکار سوئد، ناصرالدین شاه قاجار خودمان و امپراتوری اوژنی فرانسه ازجمله افراد دعوتشده به کاخ بودهاند.
این کاخ را مجموعهای از خانههای ییلاقی با یک کاخ اصلی تشکیل میدهند. قصری از سنگ مرمر که اشراف و بزرگان عثمانی در قسمتی از آن آرام گرفتهاند. اگر از دید خریدار نه بلکه از نگاه یک هنرمند داخل کاخ را ببینید، هم طراحیهای شرقی و هم آرایش و تزیین غربی را در اتاقها پیدا میکنید.
شما میتوانید با استفاده از اتوبوسهای گردشگری هاپ آن هاپ آف در اسکله کاباتاش به کاخ بیلربیی بروید یا با کشتی از بشیکتاش بهسمت کاخ حرکت کنید و سفر روی تنگه بسفر را هم ازدست ندهید.
۱۰- برج دختر استانبول
برج دختر استانبول از جاذبه های استانبول تاریخچه پرفراز و نشیبی دارد. هزار سال پیش اولین آجرهای این بنا را گذاشتند و شروع به ساخت آن کردند. این بنا یکی از دهها بنای امپراتوری بیزانسی است که باقی مانده و مثل یک نگین روی جزیره کوچک استانبول میدرخشد.
این برج سال ۴۱۰ میلادی بعد از پیروزی ژنرال معروف نیروی دریایی آتن، آلکیبیادس ساخته شده و در واقع یک برج بازرسی به حساب میآمده است. برج دختر پیشتر به اسم برج لئون معروف بوده و اولین فانوس دریایی ترکیه هم محسوب میشود.
برج دختر استانبول روی یک جزیره کوچک در تنگه بسفر و محله اسکودار در بخش آسیایی شهر استانبول قرار گرفته است. برای رفتن به این برج میتوانید به اسکله کاباتاش یا سالاجاک بروید.
این بنا در ۲۳ متر ارتفاع ساخته شد و چندین طبقه دارد. مهمترین بخش آن ایوان است. ایوان آن به صورت ۳۶۰ درجه نمای بزرگی از استانبول را به شما میدهد. بعد از آن اتاقهایی است که پر از نقاشیهای جذاب است.
برای ورود به این برج باید هزینهای ۲۵ لیری پرداخت کنید و راستی روزهای تعطیل این محل باز نیست، پس روی بازدید آن حساب نکنید.
۱۱- پل بسفر استانبول
پل بغاز یا همان پل بسفر یکی از سه پل معلق ساخته شده در تنگه بسفر است. این پل منطقه اورکوتای در قسمت اروپایی ترکیه را به منطقه بیلیربی در بخش آسیایی وصل میکند. پل بسفر در هر فصل زیباییهای خودش را دارد؛ پس هر موقع که به استانبول سفر کردید حتما سری به این پل بزنید.
دسترسی به پل بغاز استانبول بسیار ساده و راحت است، شما میتوانید از وسایل حم
منبع: علی بابا